SEO tekstschrijver inschakelen

Een SEO tekstschrijver inschakelen voor het plaatsen van artikelen kan veel tijd besparen.  De tarieven zijn één van de laagste  in de markt en de kwaliteit is toereikend, waardoor jouw artikelen van toegevoegde waarde zijn voor Google. Je zult merken dat als je wekelijks een SEO artikel plaatst dat je zult stijgen in de Google statistieken.

Wat kost een SEO tekstschrijver?

SEO Artikel Herschrijven

Op dit moment kun je voor slechts 3 cent per woord een artikel van 400 woorden laten herschrijven. Dit betekent dat je slechts € 12,- (excl.btw) per artikel betaalt voor het herschrijven. Het herschrijven van artikelen is uiterst belangrijk, omdat Google duplicated content zal afstraffen in een daling in de zoekresultaten. Het advies is dan ook om de artikelen slechts op één website te plaatsen!

SEO Artikel Schrijven

Wil je een nieuw en uniek artikel laten schrijven dan bedragen de kosten slechts 4 cent per woord. Dit betekent dat je voor slechts € 16,- (excl.btw) een artikel kunt laten schrijven.

 

SEO artikel bestellen

Indien je gebruik wilt maken van deze dienstverlening maak dan gebruik van onderstaand contactformulier of stuur een email naar:

info@seo-artikelenlatenplaatsen.nl

 

Vermeld in de e-mail de volgende gegevens.

  • Opdracht wensen (aantal artikelen en aantal woorden per artikel).
  • Onderwerp (inclusief de website waar het om gaat).
  • Wil je herschrijven stuur dan het artikel mee dat herschreven moet  worden.
  • Wil je een uniek artikel laten schrijven vermeld dan waar het artikel (globaal) over moet gaan.
  • Bedrijfsgegevens en NAW (ivm facturatie).
  • Contactpersoon (naam + contactgegevens).

De opdracht kan op dit moment binnen 2 dagen uitgevoerd worden. De factuur moet voldaan zijn voorafgaand aan de uitvoering van de opdracht. De betaalgegevens worden via e-mail verstrekt en kan middels Ideal voldaan worden, waardoor de betaling binnen enkele minuten verwerkt kan worden!

 SEO artikelen plaatsen

Er zijn verschillende websites of blogs waar je een artikel kunt plaatsen. Wil je een algemeen blog starten en artikelen delen dan kun je dit doen via Blogger. Daarnaast zijn er relevante website waar jij een artikel kunt plaatsen, zowel gratis al tegen betaling. Op deze locatie kun je een SEO artikel plaatsen.